Udrensning

Jeg tilbyder forskellige former for udrensende behandling. 

Bio energizer fodspa og infrarødt varmetæppe er begge behandlinger der kan stå alene, kombineres med hinanden eller kombineres med zoneterapi.

Trænger du til at

 • booste en udrensning / juicekur / leverskylning eller andet​
 • understøtte en slankekur
 • få mere balance i kroppen
 • gøre noget ved ødemer
 • gøre noget ved inflammation i kroppen​

Bio Energizer fodspa

Har du brug for, at få renset kroppen ud? Zoneterapien er rigtig god til, at sætte gang i kroppens udrensninger, men indimellem skal det måske kombineres med en anden behandling, for at 'få det hele med'.

​Billedet herunder viser fodspaet inden behandlingen starter. Billedet til højre viser fodspaet ved afslutningen af behandlingen. Den ændrede farve skyldes den proces som går i gang i din krop. Vandet, tilsat salt, skifter farve under behandlignen. Farven vil variere i styrke, afhængig af behovet for udrensning, og efter et antal gange vil vandet kun blive let farvet.​


detoxspajpg​BioEnergiser D-tox fodspa

Behandlingen foregår i et special designet fodbad, tilsat low sodium salt. Du sidder med fødderne i vandet i 30 minutter, og undervejs sørger en sonde i apparatet for, at din krop bliver balanceret.

Nogen oplever en svag, prikkende fornemmelse under behandlingen, andre mærker ikke noget fysisk. Under behandlingen skal du drikke et stort glas vand, for at støtte udrensningen. Mobiltelefon, ipad mm skal være slukket.

Behandlingen starter en proces som rebalancerer kroppens bioenergi. Når rebalanceringen er effektiv dannes en ligevægt af positive og negative ioner i kroppen. Derved sikres cellerne igen optimal effektivitet, så næringsstofferne bedre kan optages og affalds- og giftstoffer kan udrenses. En generel følelse af velvære både fysisk og mentalt bliver resultatet.

​Lige efter behandlingen kan du være lidt træt. Husk at drikke rigeligt vand. Gerne 3 liter i døgnet efter.​

 • D-tox fodspa er især effektivt ved
 • ​psoreasis
 • ​eksem
 • ​ødemer / hævelser og ømme led
 • ​dårlig blodcirkulation
 • ​behov for udrensning​​

Der ligger kliniske test som viser positiv respons på disse lidelser. Apparatet er godkendt som medicinsk udstyr.

Jeg anbefaler 2 behandlinger pr. uge i starten, og et kurforløb på 6-8 behandlinger. Behandlingerne kan dog sagtens stå alene, f. eks. som hjælp ved udrensning.Infrarød varme

​Infrarød varme gennemtrænger huden, musklerne, knoglerne og indvolde hvilket resulterer i en dybdegående behandling som fremmer blod cirkulationen, aktiverer cellerne til hurtigere fornyelse og cellernes stofskifte. Det har en god effekt på at mindske betændelse i kroppen, lindre smerter i led og ryg, skabe bedre cirkulation i tykt blod, hele sår, overvægt osv.​

Hos mig ligger du i en slags tyk sovepose, imens du behandles med infrarød varme.


infared3JPG


​Tæppet slutter tæt om kroppen, uden at stramme, og lukkes over skuldrene, ved halsudsæringen, så varmen bliver inde, under behandlingen.

Jeg anbefaler løst, blødt tøj. Joggingtøj / gamacher / tshirt under behandlingen.


Behandlingen kan hjælpe ved:

-Vægttab og fedtreducering.
-Aktivere cellerne til hurtigere fornyelse samt øge cellerne stofskifte.
-Forbedre kroppens evne til at optage næring
-Fjerne udmattelse i kroppen og regenerer energien
-Afhjælper muskelsmerter, nervesmerter, led- og gigt smerter.
-Kan hjælpe til med at fjerne leversmerter og smerter forårsagede af ukendte årsager
-Reducere betændelse i kroppen
-Udrense kroppen for giftstoffer såsom tungmetaller osv.
-Giver velbefindende og efterlader kroppen frisk og sundDu kan ​vælge behandlingerne hver for sig, eller forkæle dig selv med den store udrensnings-pakke med bio-fodspa, infrarødt varmetæppe og udrensende zoneterapi.

Ring eller skriv, hvis du vil vide mere. Du kan også booke en enkelt behandling og mærke om det er rigtigt for dig, eller du kan kombinere behandlingerne.


Kontakt mig