Jeg tilbyder

Hos mig skal du ikke vælge mellem de forskellige behandlingsformer. Jeg bruger min intuition som guide til det som er bedst for dig. Målet er altid at få dig hjem i dig selv. 


Du kommer måske med smerter, med sorg, med en følelse af rodløshed - eller noget helt andet - men målet er altid, at få dig hjem i dig selv. At få dig hjem til den ro, som nærer dig.


Ønsker du specifikt en f.eks en clairvoyance eller måske samtale, så er det det du får. Det aftaler vi bare inden du kommer.Zoneterapi

Hos mig er zoneterapi en blid behandlingsform. Den foregår på og under fødderne, og lidt op ad underbenet. Ved hjælp af blide tryk, let massage, seditative tryk og enkelte faste tryk finder jeg de ubalancer du måtte have i kroppen.
Fødderne afspejler din krop, organerne, skelettet, hormonerne og alle de øvrige fine mekanismer, som kroppen er.
Med zoneterapien kan jeg finde og afhjælpe de ubalancer dine fødder viser mig du har.

Healing

En meget blid behandlingsform, hvor jeg holder mine hænder på og over din krop, og skaber balance, slipper følelser og healer dig op til dit optimale.
Jeg healer intuitivt, og med hjælp fra mine guider. Skulle jeg få beskeder til dig undervejs, videregiver jeg dem til dig.

Healing kan bruges ved både fysiske og psykiske ubalancer. Ofte bliver jeg vist, hvor ubalancen stammer fra, og jeg bliver dermed i stand til at ophæve ubalancen og gøre dig fri af den.

Clairvoyance

Clairvoyance hos mig er oftest en hjælp til dig som er kørt fast. Dig, som mangler en retning i livet. 

Jeg modtager de beskeder som kommer til mig under sessionen og videregiver dem så de er forståelige for dig.


Du er velkommen til at optage sessionen.

Bach terapi

Bach terapi er en behandling - eller flere - hvor jeg kombinerer samtale med en blandingsflaske med Bach blomsterdråber. Dråberne hjælper dig med at komme i indre balance. 
Nogle konkrete eksempler kan være:

  • Healing efter sorg / traumer
  • Eksamens angst - eller andre former for angst og uro
  • Mod til, at komme videre med livet
  • Sorg, måske over den livsfase du er i
  • Hjælp til at dæmpe en adfærd eller til at fremme den
  • ..og meget andet. Jeg afdækker dir behov ud fra et spørgeskema og en efterfølgende samtale