Sol Farah produkter

HEALING – BESKYTTELSE – ENERGI

Nogle dage trænger man bare til, at få løftet sig selv. At blive healet. At fjerne negative energier. At blive beskyttet. At opbygge energi, præcist hvor det mangler.

Jeg er ret vild med disse sprays og olier, fra Charlotte Sol-Farah, og har selv brugt dem gennem længere tid. Nu har jeg fået mulighed for at forhandle dem, så du kan komme og prøve dem hos mig.

Sprays og olier

Jeg har forskellige sprays og olier i klinikken, du kan komme og prøve. Spørg for priser.

  • Lysias spray: Til dage hvor du føler dig nedtrykt. Hvis du har brug for at slippe negative følelser og energier omkring dig.

  • Naiyas sensitivspray: Til dig som er meget sensitiv. Sprayen lægger en fin dyne rundt om kroppen, så det bliver lidt lettere at være inde i din krop.

  • Naiyas beskyttelsesspray:  Lægger en god beskyttelse rundt om hele dig, også rundt om dine fine yderste legemer. Du kan også bruge den til at beskytte din bolig med. Skøn energi, der kan hjælpe os til ikke at blive påvirket af andre menneskers negative energi.

  • Naiyas energispray:  Hjælper til at rense dine lidt tungere energier omkring dig. God inden sengetid, så du er renset inden søvnen, og lettere falder til ro.

  • Stjernekrystal energi: Ny tids energi. Denne healing hjælper med at få en lettere kontakt til dine engle og guider omkring dig. Den healer i en høj frekvens.

  • Uendelig kærlighed, ny tids visdom, ny tids energi:  Denne spray healer dybt i kroppen. Hvor “Stjernekrystal” åbner opad , healer denne spray dybt i kroppen.

  • Stjernekrystal healing: Renser hele din krop, og alle dine energilegemer, med de dejligste krystal energier.

  • Stjernekrystal beskyttelse: Beskytter dig, på den mest fantastiske måde, så du kan være i kontakt med / i nærheden af negative energier, uden selv at blive påvirket af dem.

  • Sindshealing: Hjælper din hjerne med at slappe af. Slippe dagens tankemylder og få ro. Kan især anbefales ved sengetid,

  • Ledhealing og Leverhealing: Smøres begge på, på de aktuelle områder. En effekt kan mærkes efter et par minutter.

Generelt for alle olier og sprays gælder, at en effekt mærkes efter et par minutter, hvis produktet er rigtigt for dig. Det er derfor en god ide, at komme forbi og prøve – det er helt uforpligtende.

Derudover findes en lang række specialsprays og healingsolier, til specifikke udfordringer. Kontakt mig for at høre mere.

Du kan vælge mellem 2 måder at købe produkterne på:

1) Køb hos mig, til afhentning i klinikken.

2) Køb direkte  https://sol-farah.com/produkt-kategori/produkter/​  og få varerne sendt hjem til dig. Brug kuponkoden 23900554, og få 6% rabat på dit køb.

​Du kan købe enkelte sprays på 35 eller 50 ml, og købe større flasker til genopfyldning.

BOOK TID

HAR DU NOGEN SPØRGSMÅL?

Udfyld nedenstående formular og så vil jeg vende tilbage indenfor 24 timer