Healing til gavn for både krop og sind

Hvad er healing?

Healing er en meget blid behandlingsform, som hjælper med at opløse blokeringer i krop og sind.


Jeg mærker ubalancer i din energi og skaber en modsatrettet energi, som opløser ubalancen. Det kan både være fysisk og psykisk.


Gamle traumer og negative oplevelser kan manifestere sig på flere måder. Det er kroppens og sjælens måde at gøre opmærksom på, at der skal gøres ”noget”. Mit mål med healingen er, at få dig hen mod dit mest optimale.


Jeg arbejder intuitivt. Det betyder i praksis, at jeg ikke følger et bestemt dogme indenfor healing. Jeg lader mig guide til de områder du har brug for at få behandlet.

Der kommer altid den healing du er klar til at tage imod.

Hvordan virker healing?

Min healing kommer fra mine hænder, og du ligger afslappet på min briks imens. Afhængigt af hvad der er brug for, har jeg enten hænderne direkte på dig eller lidt væk fra din krop. Indimellem vil jeg få beskeder til dig under healingen. Disse beskeder videregiver jeg, når behandlingen er slut.


Klanghealing foregår således, at jeg placerer håndlavede klangskåle på og omkring din krop, hvorefter jeg slår dem an. Vibrationerne fra skålene påvirker din krops væv og hjælper således med at løsne op for spændinger og uro.

Kontakt mig og hør mere eller book en tid til healing

Ønsker du at høre mere om min healing, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at booke en tid til healing i Greve? Så tag endelig kontakt til mig.


Ring på telefon 23 90 05 54, skriv til e-mail hanne@grevealternativ.dk eller udfyld min kontaktformular. Du kan også booke en tid online.

HAR DU NOGle SPØRGSMÅL?

Udfyld nedenstående formular og så vil jeg vende tilbage inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

GREV​E ALTERNATIV

Greve Alternativ
Waves
Over bølgen 2A(B-C), 2. sal
2670 Greve

Køge adresse:
​Strandvænge 12 - 4600 Køge

KONTAKT

Telefon: + 45 23 90 05 54

E-mail: hanne@grevealternativ.dk

INFORMATION

Bankoverførsel til 5471 1524994
Mobilepay til 63038

Kontant i klinikken​​ – aftalte penge

Åbningstider​

Mandag

Tirsdag

08:30 – 15:30​

Onsdag

Torsdag

Fredag

08.30 – 15.30​