Clairvoyance i Køge

Jeg er uddannet clairvoyant-vejleder fra Maya Fridans clairvoyanceskole, af livet og af mine guider. Jeg er medlem af Clairvoyantforeningen og lever dermed op til foreningens standarder.

Hvad er clairvoyance?

En clairvoyance er at modtage budskaber fra den åndelige verden / de guider som er omkring os. De budskaber du får er præcis det, du har brug for at vide lige nu. Det betyder, at det som kommer, er det, den åndelige verden ved, du kan mestre at modtage.


Nogle gange kan du ønske dig en clairvoyance for at kunne se ind i fremtiden, men måske har du i højere grad brug for hjælp og guidning til at finde din indre styrke end én til at fortælle dig, hvad du skal gøre.


Ingen kender fremtiden, men du kan blive klædt på til at håndtere den, for du indeholder allerede det, der skal til.


Som clairvoyant-vejleder arbejder jeg ud fra intentionen om at give dig det rette kompas og klæde dig godt på ved at hjælpe med at ”rydde op” og se klart i den rigtige retning.

Alle beskeder gives med kærlighed

Jeg giver alle beskeder med kærlighed. Det kan være beskeder fra åndelige væsener, engle, guider, din skytsånd eller andre. Det kan også være beskeder fra afdøde. Det er ofte familiemedlemmer eller nære venner, som ønsker at give en besked til dig.


Jeg får beskederne ind som billeder, film, lyde, ord og sansefornemmelser, og giver beskederne videre til dig.


Du kan vælge at medbringe en genstand fra en afdød, som jeg kan stille ind på og derigennem få beskeder til dig, om eller fra den afdøde.

Kontakt mig hvis du har spørgsmål

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du kunne tænke dig at prøve clairvoyance i Køge. Jeg kan kontaktes på telefon 23 90 05 54, e-mail hanne@grevealternativ.dk eller via min kontaktformular. Første gang du kommer, skal du ringe og bestille tid.


Bemærk : Clairvoyance foregår på min adresse i Køge eller online.

HAR DU NOGle SPØRGSMÅL?

Udfyld nedenstående formular og så vil jeg vende tilbage inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​SESSIONEN KAN FORLØBE PÅ FLERE MÅDER:

1.

Du har nogle spørgsmål med, du ønske den åndelige verdens svar på

2.

Jeg stiller ind på dig, og får de beskeder ned, som du har brug for at få.

3.

En kombination af ovenstående

4.

En samtale, hvor jeg er clairvoyant indstillet, og coacher intuitivt

5.

Du har brug for hjælp til, at forstå dit barn.  Jeg stiller ind på barnet gennem dig, og videregiver redskaber og råd, fra den åndelige verden

CLAIRVOYANCE VIA MAIL

Jeg tilbyder clairvoyance via mail. Du kan stille 2-3 spørgsmål.

​Du sender mig en mail på hanne@grevealternativ.dk, med dit fulde navn, et nyt billede vedhæftet og dine spørgsmål. Jeg svarer tilbage med en dato for dit svar.

​Bemærk: jeg skal have betalingen og et billede fra dig, inden jeg laver clairvoyancen.

Husk på : der kan være stor forskel på det du ønsker at modtage som svar, og det svar som kommer. Tænk på det, inden du beder om en clairvoyant læsning.

DIN FORBEREDELSE:

Inden du kommer til clairvoyance hos mig, kan du selv gøre noget for at få den bedst mulige oplevelse.

Vær åben og nysgerrig. Kom med et ønske om, at få de beskeder som du har brug for.

​Hvis du har kontakt med dine guider, engle, skytsånder så send dem en tanke hvor du opfordrer dem til, at komme med deres beskeder til dig.

​Prøv at lægge vrede og irritation væk, inden du kommer. Hvis den ikke vil slippe, så vær opmærksom på, at den er der.

​De beskeder du får, er et øjebliksbillede på, hvad der er vigtigst for dig at vide, lige nu.

Det kan være referencer til tidligere i dit liv eller til din fremtid.

Det kan være områder du skal være opmærksom på.

Det kan være din relation til en eller flere personer omkring dig.

Det kan være oplysninger om dit spirituelle / sjælelige liv.

Det kan være beskeder fra afdøde.

..og meget andet. Jeg videregiver de oplysninger, den åndelige verden har brug for, at du hører.​

​Jeg oplever indimellem, at den åndelige verden har en helt anden agenda, end den du kommer med. Vær derfor forberedt på, at der ikke nødvendigvis er svar til alle de spørgsmål eller udfordringer du har. Vær også forberedt på, at de svar du får KAN være meget anderledes end det du forventede.

CLAIRVOYANCE I HVERDAGEN

Jeg tror på, at de ting som rammer os i hverdagen, er læresætninger. Når noget irriterer os, så skal vi lære af det, i stedet for, at lade os irritere.

​Hvis jeg føler jeg konstant bliver afbrudt af andre, så må jeg tænke over, hvorfor det er sådan. Afbryder jeg selv andre? Afbryder jeg mig selv, i stedet for at gøre det færdigt jeg er i gang med? Har jeg i virkeligheden brug for, at blive afbrudt? Skal det minde mig om, at jeg har brug for længere perioder med ro, for at kunne leve bedst muligt – og bør jeg derfor skabe de perioder for mig selv? Hvis et venskab begynder at blegne, er det så mig som har ændret mig? Er det min ven, som har ændret sig? Har jeg lært det jeg skulle, og haft de oplevelser jeg skal have, sammen med den person? Skal vi sige farvel til vores venskab og finde nye veje, eller skal vi arbejde på, at løse det, der holder os fra hinanden?

​Hvis en bestemt gerning eller et bestemt personlighedstræk, ved et andet menneske, bliver ved med at irritere os, så er løsningen, at finde ud af hvorfor. Løsningen er ikke, at blive ved med at lade det irritere os, eller at tage afstand fra alle vi møder, med det personlighedstræk. Grunden ligger altid hos os selv. Aldrig hos den anden. Det vi ser spejlet hos andre, er det vi skal arbejde med hos os selv.​

​Hvis jeg konstant møder vrede mennesker, så skal jeg se på, hvor den vrede kommer fra – i mig selv. Eller jeg skal mindes om, at det er ok selv at være vred, eller at være mindre vred?

​KONTAKT

✉ Mail : hanne@grevealternativ.dk

​☏ Tlf: 23 90 05 54

​Bor jeg for langt væk? Jeg tilbyder også clairvoyance via mail eller telefon.

HVAD KAN DU FÅ RÅD OG VEJLEDNING OM?

Der er lige så mange spørgsmål, som der er mennesker, og der er ikke nogen begrænsninger i, hvad du kan få råd og vejleding om. Noget af det jeg bliver spurgt om er :

Kærlighed, job, uddannelse, bolig, økonomi, personlige problemer, selvudvikling, din relation til andre, din vej videre frem i livet.

SKAL JEG KOMME TIL DIG?

Det er op til dig. Jeg laver clairvoyance

Ved personligt fremmøde

Over mail

Over telefon

​Tiden skal dog altid aftales på forhånd.

LAVER DU CLAIRVOYANCE PÅ BØRN?

Ja, men altid på baggrund af en samtale med forældre/værge. Nogle gange vælger jeg, at lave clairvoyancen gennem en forældre, uden barnet er til stede. Andre gange er forældrene med i rummet og andre gange igen sidder forældrene i venterummet under clairvoyancen. Der er ikke nogen nedre alder. Den øvre alder er 15 år. Herfra betragter jeg det som en clairvoyance til en voksen, og jeg kan ikke stille ind på barnet gennem forælderen.​

1. 

Babyer vil ofte gerne sige noget videre til deres forældre, og her kan clairvoyancen være en stor hjælp, hvis i som forældre ikke føler i forstår barnet

2.

Nogle lidt større børn oplever måske nogle ting / fænomener, som forældrene ikke kan se. Det kan være engle eller afdøde. Disse børn, og deres forældre, kan have god gavn af en clairvoyance. Jeg oplever ofte, at barnet får åbnet op for deres indre verden og forståelsen af den. Her vil jeg anbefale, at en af forældrene er med, da de ord som siges kan hjælpe den voksne til, bedre at forstå barnets verden

3. 

Samspillet mellem teenagere og deres forældre kan være en prøvelse. Her kan clairvoyancen også hjælpe

SÆRLIGT SENSITIVE

Her har jeg en stor grundviden, og det kan være en fordel med en flere sessioner, hvor formen er en blanding af clairvoyant rådgivning og coaching.

CLAIRVOYANCE VIA MAIL – HVORDAN FOREGÅR DET?

Jeg tilbyder clairvoyance via mail. Du kan stille 2-3 spørgsmål eller bede om at få et kig på din situation her og nu.

Du sender mig en mail på Clairvoyance@LoveAndSpirits.dk, med dit fulde navn, et nyt billede vedhæftet og dine spørgsmål. Jeg svarer tilbage med et tidspunkt hvor jeg svarer og konto/mobilepay nummer.

Bemærk: jeg skal have betalingen fra dig, inden jeg laver clairvoyancen.

ÅNDER OG AFDØDE – KAN DU FÅ KONTAKT TIL DEM?

Ja, men jeg kan ikke tvinge dem frem, så de kommer hvis de gerne vil opnå kontakt. Det betyder, at jeg ikke kan garantere afdødekontakt.

Tiden er ikke vigtig her. En afdød, som er gået over for 20 år siden, har lige så let ved at komme, som en der er gået over for få dage siden. Det vigtige er, at der er behov for en kontakt – fra begge sider.

​JEG VIL GERNE VIDE HVORDAN DET GÅR MED MIN VENINDE / MIT BARNEBARN / MONE SØSKENDE / MAND / KONE / KÆRESTE

Her er det vigtigt at at skelne. Jeg vil gerne stille ind på den del af jeres indbyrdes forhold, som vedrører dig.

Jeg vil til gengæld ikke stille ind på dem (undtagelsen er mindreårige du har forældremyndigheden over). Hvis de selv ønsker at jeg stiller ind på dem, er de velkommen til en sitting, men jeg skal have deres accept.​

GREV​E ALTERNATIV

Greve Alternativ
Waves
Over bølgen 2A(B-C), 2. sal
2670 Greve

KONTAKT

Telefon: + 45 23 90 05 54

E-mail: hanne@grevealternativ.dk

INFORMATION

Bankoverførsel til 5471 1524994
Mobilepay til 63038

Kontant i klinikken​​ – aftalte penge

Åbningstider​

Mandag

08:30 – 15:30

Tirsdag

08:30 – 15:30​

Onsdag

08:30 – 15:30​

Torsdag

08:30 – 15:30​

Fredag

08.30 – 15.30​

Desuden 1 ugentlig dag til kl 17​