​Access Bars til behandling af stress, uro og negativitet

Plages du af tankemylder, indre uro, koncentrationsbesvær eller måske stress? Så kan Access Bars være den rette behandling for dig. Hos Greve Alternativ tilbyder jeg Access Bars i Greve til dig, der ønsker at få ryddet op i dit sind og dine tanker.

Jeg har rigtig gode Access Bars erfaringer på både børn og voksne med forskellige udfordringer og problemstillinger, og jeg er derfor sikker på, at jeg også kan hjælpe dig.

Hvad er Access Bars?

Access Bars er en blid og skånsom behandlingsform, der hjælper dig med at slippe af med blandt andet stress, indre uro, tankemylder, koncentrationsbesvær og forskellige typer negative tanker. I stedet banes der en vej til en indre glæde.

Hvordan virker Access Bars?

Access Bars består af 32 punkter på hovedet, som ved let berøring frigiver blokeringer på alle niveauer. Det er som at gøre rent i dit mentale indre. Med en Access Bars behandling bliver der ryddet op i de begrænsende tanker, følelser og sindsstemninger. Det bliver en frigørelse, hvor du får lettere ved at fungere fra glæde, kreativitet og muligheder.

Access Bars hjælper dig med at reducere stress og tankemylder. Behandlingen hjælper dig med andre ord med at tømme din hjerne for tanker og berolige dit nervesystem.

Praktisk information om behandlingen

Behandlingen foregår liggende på min briks, i stilhed, og ved let berøring på hovedet.

Behandlingen varer i en time, inklusive en snak med dig både før og efter behandlingen. Behandling af et barn på 14 år eller yngre varer i 45 minutter.

Kontakt mig og bestil tid til Access Bars

Har du nogle spørgsmål omkring Access Bars, eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan behandlingen foregår, og hvad du kan få ud af den? Så hører jeg meget gerne fra dig.

Du kan enten kontakte mig på telefon 23 90 05 54, eller e-mail hanne@grevealternativ.dk. Alternativt kan du også udfylde min kontaktformular her på siden, så vender jeg tilbage inden for 24 timer.

Ønsker du at booke en tid til Access Bars, kan du gøre det via mit online bookingsystem.

HAR DU NOGle SPØRGSMÅL?

Udfyld nedenstående formular og så vil jeg vende tilbage inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

GREV​E ALTERNATIV

Greve Alternativ
Waves
Over bølgen 2A(B-C), 2. sal
2670 Greve

KONTAKT

Telefon: + 45 23 90 05 54

E-mail: hanne@grevealternativ.dk

INFORMATION

Bankoverførsel til 5471 1524994
Mobilepay til 63038

Kontant i klinikken​​ – aftalte penge

Åbningstider​

Mandag

08:30 – 15:30

Tirsdag

08:30 – 15:30​

Onsdag

08:30 – 15:30​

Torsdag

08:30 – 15:30​

Fredag

08.30 – 15.30​

Desuden 1 ugentlig dag til kl 17​